Αρχική Σελίδα

Zhisheng Purification Technology Co., Limited Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. τεχνολογίας καθαρισμού Zhisheng Dongguan (Lihong), ΕΠΕ είναι ειδικευμένη στην κατασκευή των εξοπλισμών καθαρισμού αέρα για το καθαρό δωμάτιο, τις διάφορες μόνες καθαρίζοντας μηχανές και το πλυντήριο μποτών, τα διάφορα φίλτρα αέρα και τον εξοπλισμό και τα εξαρτήματα HVAC, από από το 1997 το έτος. Κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας αυστηρά σύμφωνα με τα κρατικά πρότυπα. Με τη τοπ-βαθμολογημένη ποιότητα των προϊόντων στη βιομηχανία, η επιχείρησή μας απολαμβάνει τη μεγάλη φήμη μεταξύ των πελατών σε όλη τη χώρα. Τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

 

Ο εξοπλισμός καθαρισμού αέρα περιλαμβάνει το ντους αέρα, καθαρός πάγκος, FFU, κιβώτιο περασμάτων, κιβώτιο περασμάτων με το ντους αέρα, τα καθαρά φίλτρα αέρα θαλάμων κ.λπ. περιλαμβάνουν το αρχικό, μέσο, φίλτρο HEPA, φίλτρο αντικατάστασης για τον προβολέα και εξαγνιστής αέρα. Το φίλτρο HEPA μας έχει περάσει τις δοκιμές του εθνικού κέντρου της ποιοτικής επίβλεψης και της επιθεώρησης και της δοκιμής για τον εξοπλισμό κλιματισμού. Ο καθαρίζοντας εξοπλισμός είναι σύμφωνα με τον κώδικα σχεδίου GB5007-2001 του καθαρισμού του εργαστηρίου. Το ευρύ φάσμα μας καθαρίζοντας προϊόντος αέρα θα ικανοποιήσει σίγουρα τις διαφορετικές απαιτήσεις εφαρμοσμένης μηχανικής των διαφορετικών καθαρίζοντας βαθμών.

 

Παρέχουμε επίσης τις μόνες καθαρίζοντας μηχανές παπουτσιών, τους σταθμούς πλυσίματος χεριών, τα πλυντήρια μποτών, τις δεξαμενές πλυσίματος και τις μηχανές σταθμών υγιεινής.

 

Τα προϊόντα HVAC περιλαμβάνουν το διασκορπιστή αέρα, τα κάγκελα αέρα, louver αέρα, τον αεροφράκτη, τη διάταξη απόσβεσης πίεσης, τον απορροφητή ήχου και άλλα βοηθητικά μέρη για τα κλιματιστικά. Εφαρμόζονται ευρέως σε πολλά μεγάλης κλίμακας προγράμματα και κερδίζουν το συνεπή υψηλό έπαινο των πελατών μας λόγω της ανώτερης ποιότητας και των λεπτών τεχνών

 

Αναπτύσσουμε τα νέα προϊόντα για το φαρμακείο και το νοσοκομείο, όπως να διανείμουμε το δωμάτιο, το δυναμικό κιβώτιο περασμάτων, την ηλεκτρική συρόμενη πόρτα και την πόρτα ταλάντευσης για το νοσοκομείο, ελασματικό ανώτατο όριο παροχής αέρα ροής, γραφείο φαρμάκων, γραφείο οδηγίας, νεροχύτης χεριών πλυσίματος, υγρό φως κρυστάλλου και ούτω καθεξής.

 

Εμμένοντας στην αρχή λειτουργίας της τιμιότητας η υπηρεσία και ακολουθεί την τελειότητα, επιδέξιος και υψηλός μας - οι ποιοτικοί υπάλληλοι θα παραγάγουν το καλύτερο και τα περισσότερα αξιόπιστα προϊόντα με τον προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας και τα άριστα υλικά. Οι υπηρεσίες περιεκτικών και μεταπωλήσεων επάρχων θα είναι διαθέσιμες στους πελάτες. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και τις περιεκτικές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες.

 

Έχουμε την τέμνουσα μηχανή Lasing, κάμπτοντας μηχανή, Punching μηχανή, αυτές οι νέες μηχανές σιγουρεύονται την όμορφη και ανώτερη ποιότητα για τις μηχανές.

 

Οι εργαζόμενοί μας είναι περισσότερο από εμπειρία 10 ετών στη συγκόλληση, και έχουν τις καλές δεξιότητες για να σιγουρευτούν την ποιότητα της μηχανής.

 

Εκτός αυτού, έχουμε την ομάδα Ε&Α, έχουμε το μηχανικό 5 για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το νέο προϊόν και selove τα techncial ζητήματα των μηχανών.

 

 

Ιστοχώροι: το www.cleanroom-airshower.com

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 1997 έτος: Χτίσαμε το πρώτο εργοστάσιο το 1997 σε Dongguan, αρχίζουμε τους διασκορπιστές αέρα, τα κάγκελα αέρα και τον αεροφράκτη.

 

Το 2000 έτος, αρχίζουμε στο ντους αέρα προϊόντων, άλλους καθαρούς εξοπλισμούς δωματίων, και τα φίλτρα αέρα.

 

Το 2009 το έτος, Co. τεχνολογίας καθαρισμού Zhisheng, που περιορίζεται είναι στο Χογκ Κογκ, και αρχίσαμε να εξάγουμε τα προϊόντα σε άλλες χώρες.

 

Το 2010 έτος, κάνουμε το πιστοποιητικό τρίτων των φίλτρων HEPA.

 

Το 2011 έτος, κάνουμε το δωμάτιο δοκιμής για να εξετάσουμε τα φίλτρα HEPA.

 

Το 2013 έτος, αρχίζουμε να κάνουμε τη μόνη καθαρίζοντας μηχανή, πλυντήριο μποτών, μηχανές σταθμών υγιεινής.

 

Το 2015 έτος, αρχίσαμε στο προϊόν τα machienes για το νοσοκομείο, όπως το ελασματικό ανώτατο όριο παροχής αέρα ροής, τα γραφεία φαρμάκων, τα γραφεία ιατρικής και άλλα.

 

Το 2016 έτη, προσθέσαμε την τέμνουσα μηχανή Lase και την ψηφιακή κάμπτοντας μηχανή, για να σιγουρευτούμε την καλή ποιότητα των καθαρών εξοπλισμών δωματίων.

 

Το 2017 έτη, χτίζουμε μια νέα επιχείρηση, κοβάλτιο τεχνολογίας καθαρισμού Dongguan Lihong, ΕΠΕ.

 

 

Το 2019 έτος, έχουμε το γραφείο στο Βιετνάμ.

 

 

Αρχίσαμε να κατασκευάζουμε το διασκορπιστή αέρα, τα κάγκελα αέρα και τον αεροφράκτη από το 1997.

 

 

Για να κατασκευάσουμε το ντους αέρα, FFU, τον καθαρό πάγκο, το κιβώτιο περασμάτων, άλλο καθαρισμό machins και τα φίλτρα αέρα για το καθαρό δωμάτιο από το 2000.

 

Παρέχουμε τη μόνη καθαρίζοντας μηχανή και hyigene τη μηχανή σταθμών από το 2015.

 

Παρέχουμε τα equiements καθαρισμού αέρα για hostipal το 2015.

 

 

 

Zhisheng Purification Technology Co., Limited Zhisheng Purification Technology Co., Limited Zhisheng Purification Technology Co., Limited Zhisheng Purification Technology Co., Limited Zhisheng Purification Technology Co., Limited
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : ZHISHENG

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-2500000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Zhisheng Purification Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Zhisheng Purification Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Zhisheng Purification Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις Κίνα Zhisheng Purification Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις