Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
Επισκεψή εργοστασίου
Σπίτι >

DONGGUAN LIHONG CLEANROOM CO., LTD Επισκεψή εργοστασίου

DONGGUAN LIHONG CLEANROOM CO., LTD

Καθαρός και Φρέσκος Αέρας, Για να είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής εξοπλισμού καθαρών δωματίων

DONGGUAN LIHONG CLEANROOM CO., LTD Εργοστάσιο
DONGGUAN LIHONG CLEANROOM CO., LTD Εργοστάσιο Zhisheng picutre
DONGGUAN LIHONG CLEANROOM CO., LTD Εικόνα εργοστασίων Zhisheng
DONGGUAN LIHONG CLEANROOM CO., LTD Zhisheng εργοστάσιο-3
DONGGUAN LIHONG CLEANROOM CO., LTD Εταιρία Γραφείο
Detail Information
Main Market:
Βόρεια Αμερική , Δυτική Ευρώπη , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Αφρική , Ωκεανία
Business Type:
Κατασκευαστής , Διανομέας-χονδρεμπόρου , Εξαγωγέας , Πωλητής
Brands:
ZHISHENG
No. of Employees:
50~100
Annual Sales:
1500000-2500000
Year Established:
2003
Export p.c:
60% - 70%
Detail Description

Η Dongguan Zhisheng ((Lihong) Purification Technology Co., Ltd χτίστηκε το 1997, ειδικευόμαστε στην κατασκευή εξοπλισμού καθαρού δωματίου, όπως αέρας ντους, σήραγγες αέρας ντους, μονάδα φίλτρου ανεμιστήρα ((FFU),Πιστοποιητικό κουτί, Clean Bench, Laminar Flow cabinet, clean cabin, διάφορα καθαριστικά υπολοίπων και πλυντήριο μπότες, διάφορα φίλτρα αέρα, συμπεριλαμβανομένων φίλτρων HEPA, λεπτών φίλτρων, φίλτρων τύπου V, μεσαίου φίλτρου,Φίλτρα τσέπης και προφίλτρα και άλλα φίλτρα, και διασκορπιστές αέρα HVAC, πλέγματα αέρα και αποσβεστήρες ελέγχου όγκου.

 

Με την κορυφαία ποιότητα του προϊόντος στη βιομηχανία, η εταιρεία μας απολαμβάνει μεγάλη φήμη μεταξύ των πελατών σε όλη τη χώρα.Τα προϊόντα μας εξάγονται και στην Ευρώπη., Βόρεια Αμερική, Μέση Ανατολή, Νοτιοανατολική Ασία και άλλες χώρες.

 

Ο εξοπλισμός του καθαρού δωματίου περιλαμβάνει αερόλουτρο, καθαρό πάγκο, FFU, pass box, pass box με air shower, clean booth κλπ.

 

Τα φίλτρα αέρα περιλαμβάνουν πρωτογενές, μεσαίο, φίλτρο HEPA, φίλτρο αντικατάστασης για προβολέα και καθαριστή αέρα.

 

Το φίλτρο HEPA μας έχει περάσει τις δοκιμές του Εθνικού Κέντρου Εποπτείας Ποιότητας και Επιθεώρησης και Δοκιμών για εξοπλισμό κλιματισμού.

 

Ο εξοπλισμός καθαρισμού είναι σύμφωνος με τον κώδικα σχεδιασμού GB5007-2001 για το εργαστήριο καθαρισμού.Η ευρεία γκάμα των προϊόντων καθαρισμού αέρα μας θα ικανοποιήσει σίγουρα διαφορετικές απαιτήσεις μηχανικής διαφορετικών βαθμών καθαρισμού.

 

Παρέχουμε επίσης μηχανές καθαρισμού υποδημάτων, σταθμούς πλύσης χεριών, πλυντήρια παπουτσιών, δεξαμενές πλύσης και μηχανές σταθμών υγιεινής και προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα για καθαρό δωμάτιο και εργοστάσια τροφίμων.

 

Τα προϊόντα HVAC περιλαμβάνουν διάχυτο αέρα, πλέγμα αέρα, πλέγμα αέρα, ατμιστήρα αέρα, ατμιστήρα πίεσης, απορροφητή ήχου και άλλα εξαρτήματα για κλιματιστικά.Χρησιμοποιούνται ευρέως σε πολλά μεγάλα έργα και κερδίζουν σταθερό υψηλό έπαινο από τους πελάτες μας λόγω της ανώτερης ποιότητας και της λεπτής χειροτεχνίας

 

Αναπτύσσουμε νέα προϊόντα για φαρμακεία και νοσοκομεία, όπως αίθουσα διανομής, δυναμικό κουτί διαβατηρίου, ηλεκτρική συρόμενη πόρτα και κουνιστή πόρτα για νοσοκομείο, οροφή παροχής αέρα laminar ροή, ντουλάπι φαρμάκων,Υπηρεσία χειρισμού Πλύνετε το νεροχύτη, το φως των υγρών κρυστάλλων και ούτω καθεξής.

 

Ακολουθώντας την αρχή της ειλικρίνειας και της επιδίωξης της τελειότητας,Οι εξειδικευμένοι και υψηλής ποιότητας εργαζόμενοι μας θα παράγουν τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα προϊόντα με προηγμένο εξοπλισμό επεξεργασίας και εξαιρετικά υλικά.. Συνολικές και τέλειες υπηρεσίες μετά την πώληση θα είναι διαθέσιμες στους πελάτες. Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες.

 

Έχουμε μηχανή κοπής λέιζερ, μηχανή κάμψης, μηχανή τρύπησης, αυτές οι νέες μηχανές εξασφαλίζουν την καλή εμφάνιση και την ανώτερη ποιότητα για τις μηχανές.

 

Οι εργάτες μας έχουν περισσότερες από 10 χρόνια εμπειρία στη συγκόλληση, και έχουν καλές δεξιότητες για να βεβαιωθείτε για την ποιότητα της μηχανής.

 

Εκτός αυτού, έχουμε ομάδα Ε & Α, έχουμε 5 μηχανικούς για να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε το νέο προϊόν και να λύσουμε τα τεχνικά ζητήματα των μηχανών.

 

 

Ιστοσελίδες: www.cleanroom-airshower.com

 

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: sales@cleanroom-airshower.com; sales-guo@zsfilters.com

 

Whatsapp ((Wechat): 86-13712072567

 

 

Production Line

Η περίοδος παραγωγής μας είναι 15-30 ημέρες .why τόσο γρήγορα;

 

Για τον πρώτο λόγο που είναι το τμήμα παραγωγής μας έχει το πρόσωπο περισσότερο από 50, και έχει επίσης τους επαγγελματικούς μηχανικούς.

 

Για το δεύτερο λόγο που είναι έχουμε δύο άριστους σχεδιαστές.

 

 

 

 

 

 

 

 

R&D

Υπάρχει μηχανικός Ε&Α 5 - 10 ανθρώπων στην επιχείρηση.

Sitemap |  Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλό Ποιότητα Ντους αέρα αποστειρωμένων δωματίων Προμηθευτής. 2016-2024 cleanroom-airshower.com . Όλοι Δικαιώματα που διατηρούνται.