Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔιάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου

Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκατέστησε στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος

Πιστοποίηση
Κίνα Zhisheng Purification Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Zhisheng Purification Technology Co., Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
ZHISHENG η επιχείρηση παρέχει υψηλό - δωμάτιο ντους ποιοτικού αέρα και καλή υπηρεσία. Η Δεσποινίς Ρίτα Guo θα παράσχει το σχέδιο και τις λεπτομέρειες σε μας για να επιβεβαιώσει στη διαταγή.

—— Subramaniam Muthusamy

Η Δεσποινίς Ρίτα Guo είναι συμπαθητικό πρόσωπο, είναι πολύ υπομονετική για να εξηγήσει τίποτα που είμαστε ταραγμένοι, εκτός αυτού, αυτή είμαστε επαγγελματικοί στο ντους αέρα.

—— ORAI CO.LTD

Είμαι Online Chat Now

Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκατέστησε στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος

Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκατέστησε στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος
Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκατέστησε στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκατέστησε στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος

Μεγάλες Εικόνας :  Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκατέστησε στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: Zhisheng
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Zs-RDF
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20 σύνολα
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΟΝΤΡΑΠΛΑΚΈ
Χρόνος παράδοσης: περίπου 15 ημέρες επάνω στην παραλαβή της κατάθεσης
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά μήνα

Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκατέστησε στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος

περιγραφή
Υλικό: το Τύπος: Ορθογώνιο παραλληλόγραμμο
ελέγχου: Εγχειρίδιο Χρώμα: Λευκό
Μέγεθος: customazed εφαρμογή: Σύστημα HVAC
Υψηλό φως:

διάταξη απόσβεσης εναέριου ελέγχου

,

διάταξη απόσβεσης καπνού πυρκαγιάς

 

 

Σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου

 

Η σταθερή διάταξη απόσβεσης ελέγχου όγκου εγκαθίσταται στη σκόνη για να ελέγξει τη ροή αέρος του συστήματος HVAC ή του κεντρικού κλιματισμού,  

 

Η σταθερή βαλβίδα όγκου αέρα είναι μια μηχανική self-powered συσκευή κατάλληλη για τα συστήματα εξαερισμού και κλιματισμού που απαιτούν το σταθερό όγκο αέρα. Ο σταθερός έλεγχος όγκου αέρα δεν απαιτεί την εξωτερική δύναμη. Στηρίζεται στη δύναμη ροών αέρος στον αεραγωγό για να τοποθετήσει τη βαλβίδα ελέγχου έτσι ώστε η ροή αέρα διατηρείται σε ένα προετοιμασμένο ποσοστό ροής πέρα από την ολόκληρη σειρά διαφορικού πίεσης.

 

Εφαρμογή:


Αυτή τη στιγμή, στην Κίνα, τα κλιματιστικά για τις σπείρες ανεμιστήρων και τα συστήματα καθαρού αέρα είναι ακόμα σχετικά κοινά, ειδικά στα δωμάτια ξενοδοχείου, και τα περισσότερα γραφεία και κτίρια γραφείων χρησιμοποιούν αυτήν την μέθοδο. Η συνηθισμένη πρακτική είναι να εγκατασταθούν οι μονάδες καθαρού αέρα σε κάθε πάτωμα, να εγκαταστήσει τους νέους αεραγωγούς στις διαβάσεις πεζών, και τις δωδεκάδες πρόσβασης των σωλήνων κλάδων από τον κύριο σωλήνα σε κάθε δωμάτιο.

 

Παίρνοντας τα δωμάτια ξενοδοχείου για παράδειγμα, ο όγκος καθαρού αέρα σε κάθε δωμάτιο είναι γενικά 100 m3/h. Πώς να επιτύχει τη ίδια ποσότητα της ροής αέρα σε κάθε κλάδο; Γενικά, οι σχεδιαστές προσθέτουν συχνά μια βαλβίδα ελέγχου όγκου αέρα στο σωλήνα κλάδων καθαρού αέρα. Αναμένεται ότι η διανομή όγκου αέρα θα ολοκληρωθεί μέσω της πρόσφατης μεθόδου διόρθωσης. Δεδομένου ότι το νέο σύστημα αέρα είναι γενικά ένας μακρύς σωλήνας κορμών και ο σωλήνας κλάδων είναι κοντός, η ρύθμιση της βαλβίδας ελέγχου όγκου αέρα δεν είναι ούτε διαισθητική, ούτε είναι το ιδανικό ακρίβειας ρύθμισης.

 

Εκτός αυτού, ο όγκος καθαρού αέρα ανά δωμάτιο είναι μόνο 100 m3/h, και ο όγκος αέρα είναι πολύ μικρός. Δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Η μονάδα κατασκευής μπορεί μόνο να μετρήσει το συνολικό όγκο παροχής αέρα του νέου αεραγωγού για να εξασφαλίσει ότι οι αγωγοί παροχής αέρα έχουν μια αίσθηση του αέρα. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι ο όγκος καθαρού αέρα που στέλνεται από κάθε δωμάτιο μπορεί να φθάσει στην αξία σχεδίου, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για τη μονάδα κατασκευής να ισορροπηθεί ένα δωμάτιο και ένα δωμάτιο. Πρέπει μόνο να προσθέσουμε μια σταθερή βαλβίδα όγκου αέρα σε κάθε σωλήνα κλάδων καθαρού αέρα, και τα ανωτέρω προβλήματα θα λυθούν.

 

Οι άνθρωποι που ζουν και εργάζονται στις πολυκατοικίες ανησυχούν συχνά για την έλλειψη καθαρού αέρα, και οι σχεδιαστές αισθάνονται συχνά θλιμμένοι. Επειδή από την άποψη σχεδίων, η αξία των νέων προτύπων όγκου αέρα δεν είναι χαμηλή, αλλά αγνοούμε συχνά ένα πρόβλημα, πώς να εξασφαλίσουμε την πραγματική επίδραση από την άποψη σχεδίου, και η σταθερή εφαρμογή βαλβίδων όγκου αέρα στο σύστημα καθαρού αέρα είναι ένα ισχυρό μέτρο.

 

Σταθερή υγρότερη ταξινόμηση ελέγχου voume:


Ένας τύπος είναι να αισθανθεί η ροή αέρα μέσω του αεραγωγού μέσω του αερόσακου σιλικόνης balancer, και να πραγματοποιηθεί ο σταθερός όγκος αέρα σύμφωνα με τη διαφορετική συστολή και την επέκταση στατικής πίεσης αυτόματη. Όταν η στατική πίεση αέρα στον κολπίσκο και την έξοδο είναι ελάχιστη, ο αερόσακος είναι σε ένα κράτος. Όταν η στατική πίεση στον κολπίσκο και την έξοδο αέρα αυξάνεται, ο αερόσακος αρχίζει να διογκώνει, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας το διάστημα γύρω από τον αερόσακο. Κρατήστε τη ροή σταθερή πέρα από μια σειρά των πιέσεων αέρα.


Ο άλλος τύπος είναι μια μηχανική μόνος-ενεργοποιώντας συσκευή που στηρίζεται στην πίεση ροών αέρος στον αεραγωγό να τοποθετηθεί η βαλβίδα ελέγχου έτσι ώστε η ροή αέρα διατηρείται σε ένα προκαθορισμένο ποσοστό ροής μέσα σε μια ορισμένη σειρά διαφορικού πίεσης. Δεν απαιτεί καμία εξωτερική δύναμη και μπορεί να προστεθεί στον ηλεκτρικό ενεργοποιητή για να αλλάξει τη ροή που θέτει μέσω του σήματος τηλεχειρισμού.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:


Η σταθερή βαλβίδα όγκου αέρα είναι ένας αυτόματος μηχανικός μηχανισμός που δεν απαιτεί την εξωτερική δύναμη, και ένας ηλεκτρικός ενεργοποιητής μπορεί να προστεθεί για να αλλάξει τη ροή που θέτει μέσω ενός σήματος τηλεχειρισμού. Η σταθερή βαλβίδα ροής αέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα συστήματα αποστολής και εξάτμισης. Η θερμοκρασία εργασίας είναι γενικά 10~50°C, και η σειρά διαφοράς πίεσης είναι 50~1000Pa. Δηλαδή τουλάχιστον η διαφορά πίεσης 50Pa εφαρμόζεται μετά από τη βαλβίδα πριν από τη βαλβίδα, διαφορετικά η σταθερή βαλβίδα ροής αέρα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό πρέπει να ληφθεί υπόψη επειδή οι τιμές πίεσης αέρα του συστήματος καθαρού αέρα του νέου συστήματος αέρα δεν είναι γενικά μεγάλες. Η σταθερή βαλβίδα όγκου αέρα δεν περιορίζεται από τη θέση όταν εγκαθίσταται, αλλά ο άξονας πιάτων βαλβίδων πρέπει να εγγυηθεί για να είναι οριζόντιος. Γενικά, ένας ευθύς αγωγός κολπίσκων με 1,5 χρόνους το μήκος της βαλβίδας και ένας ευθύς αγωγός εξόδου με 0,5 φορές την απόσταση απαιτούνται.


Σταθερή ακρίβεια ελέγχου βαλβίδων όγκου αέρα, υπάρχει μια εξωτερική κλίμακα ροής επίδειξης δεικτών, ακρίβεια ρύθμισης περίπου ± 4%, ροή-που περιορίζει το μηχανισμό χωρίς συντήρηση, για να υποστηρίξει το σύστημα, σταθερή βαλβίδα όγκου αέρα ορθογώνια, κυκλικός, μόνωση, ο τύπος ησυχαστήρων μπορεί να επιλεχτεί. Ακριβώς όπως η βαλβίδα ισορροπίας υιοθετείται όλο και περισσότερο από τους σχεδιαστές στο υδάτινο σύστημα κλιματισμού, η βαλβίδα σταθερός-ροής θα χρησιμοποιηθεί ευρέως στα συστήματα παράδοσης και εξάτμισης λόγω των ακριβών και διευθετήσιμων χαρακτηριστικών της.

 

Εφαρμογή συστημάτων καθαρισμού:


Η διατήρηση της αξίας θετικής πίεσης ενός καθαρού δωματίου σε ένα καθαρισμένο σύστημα κλιματισμού είναι εξαιρετικά σημαντική. Εκτός από τη ρύθμιση της βαλβίδας ροής αέρα στην εξάτμιση ή το σύστημα εξάτμισης, η αξία θετικής πίεσης στο καθαρό δωμάτιο μπορεί να εξασφαλιστεί αποτελεσματικά.

 

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του καθαρού λειτουργούντος δωματίου, η θετική πίεση του λειτουργούντος δωματίου πρέπει να διατηρηθεί κατά τη διάρκεια και όταν δεν εκτελείται η λειτουργία. Όταν η λειτουργία εκτελείται, το ποσό καθαρού αέρα είναι το ποσό καθαρού αέρα που απαιτείται για τη θετική πίεση συν το ποσό καθαρού αέρα που απαιτείται από το πρόσωπο. Όταν η λειτουργία δεν εκτελείται, ο όγκος καθαρού αέρα είναι μόνο εγγυημένος για να είναι θετική πίεση.

 

Το απαραίτητο ποσό καθαρού αέρα, έτσι η ανάγκη για μια διπλή σταθερή βαλβίδα όγκου αέρα στο νέο αεραγωγό.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Zhisheng Purification Technology Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Rita Guo

Τηλ.:: +8613712072567

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα